Grace

Så var påsken här. Dags att andas lite. Jag har kommit in i en bra träningsperiod nu, både fotbollen och crossfiten känns kul och går framåt. Snart dags för premiär med FIF och på Basic Gym slås rekord till höger och vänster. Vi har testvecka nu och idag körde vi 1 RM i både snatch och deadlift + kära Grace som avslutning.

Snatch är svårt, jag tänker för mycket för att kunna rycka upp någon ansenlig vikt över huvudet i ett enda svep – åtminstone om det ska göras på rätt sätt.

Deadlift är inte lika svårt att få till, det är mest bara tungt. Jag har trippat över 100-gränsen nu och slog till med 102 kg idag. Sätter nästa mål på 110.

Grace gick också bra, 30 clean and jerk på 5.45 med 38 kg på stången. Vecka 2 i år körde jag med 35 kg och blev klar på nästan exakt samma tid. Nästa gång kör jag RX på 43 kg, får hoppas att Jonas lägger det ett par veckor fram iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *