The blog must go on

Ja. Nästan ett år senare testar jag att sparka igång skrivandet igen. Livet är lite annorlunda   för tillfället och erbjuder betydligt mer tid än vanligt. Dessutom händer det en hel del spännande grejer som kan vara värda att skriva om, så varför inte ta tillfället i akt?

Tanken är att jag ska föda barn nu vilken dag som helst. Ett litet liv som har valt att stanna inne en vecka längre än beräknat (och som inte ger några som helst signaler på att vilja komma ut heller ska tilläggas). Vi vet inte vilken sort det blir, jag tyckte att det kunde vara spännande att inte veta. Men inom ett par dagar ska vi alltså bli tre i familjen, så himla knäppt.

Jag har varit ledig från jobbet i fyra veckor nu, tog semester innan beräknad nedkomst för att hinna andas lite innan. Vi har renoverat stora delar av huset under våren och håller äntligen på att komma i ordning. Jävlar med byggdamm alltså, det är helt magiskt hur det kan ta sig in i varenda liten vrå.

Jag tänker mig att jag ska skriva en del om det där renoverandet och bjuda på bilder före och efter. Sen blir det sannolikt en del bebisbilder också, och reflektioner om det där med att plötsligt vara mamma. Jag ska vara föräldraledig ett år framöver är tanken. Det är helt makalöst länge?

Nåja – vi får väl se hur det här utvecklar sig. Jag lyckades i alla fall få igång min gamla MacBook Air trots att även den har byggdamm i varenda liten springa, bara det är ett mirakel kan jag tycka.

Nog med svammel – jag återkommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *